Táto kosačka ponúka 20-palcovú čepeľ

GreenWorks 25302 kosačka na trávu, vyrobená z odolných materiálov, nie je len efektívna, ale aj vydrží dlhšie. Špecifikácie a funkcie:

Výkon

Pokiaľ ide o výkon, táto kosačka ponúka lepší čistiaci výkon v porovnaní s inými kosačkami. Je to vďaka dvojitému motoru a dvojitému dizajnu tejto jednotky, ktorý poskytuje spoľahlivosť a vynikajúci výkon pri každom použití. Dvojitá čepeľ a duálny motor tejto kosačky na trávu tiež poskytujú dvojakú činnosť, ktorá má za následok celkový vyborný výkon.

Batéria

Táto kosačka na trávu, rovnako ako jej motor a čepele, ponúka aj dvojitú batériu. Táto funkcia poskytuje tejto jednotke dlhšiu dobu chodu, ktorá nakoniec prispieva k celkovému výkonu tejto kosačky na trávu. Táto kosačka na trávu z Max 40V Li-ion batériami vyžaduje iba 120 minút nabíjania a poskytne vám 70 minút prevádzky. Ďalšou výhodou dvojitej batérie je skutočnosť, že môžete použiť obe z nich pri každom použití. To je veľká výhoda, pretože v prípade, že druhá batéria klesne, tá druhá môže byť stále použitá a môžete pokračovať v čistení.

Úspora energie

Ďalšou dôležitou vlastnosťou kosačky GreenWorks 25302 je funkcia šetrenia energie. Táto vlastnosť je špeciálne navrhnutá pre maximalizáciu doby prevádzky batérie. Keď sa šetrí energia, rýchlosť rotácie čepele nezostane rovnaká a poskytne rýchlosť, ktorá bude závisieť od hrúbky trávy.

Spoľahlivosť a všestrannosť

Táto kosačka ponúka 20-palcovú čepeľ, ktorá sa dodáva v dvojitom prevedení. Každá z týchto čepelí má rozmery 10 palcov. Napriek tomu, že majú dvojité čepele, táto kosačka ponúka spoľahlivosť, pretože sa v skutočnosti neprekrýva, ale úzko spolupracuje. Tieto dva nože tiež ponúkajú dve možnosti rezania, vďaka čomu je kosačka na trávu všestranná. Tieto mulčovacie aj zadné vrecúška sa s touto čistiacou jednotkou ľahko vykonávajú.

Celkový dojem

So všetkými špecifikáciami a vlastnosťami GreenWorks 25302 Twin Force kosačky na trávu, nie je div, že je táto jednotka tou najlepšou voľbou. Je plne naložená s rôznymi funkciami, ktoré spolu navzájom pracujú, vďaka čomu je táto kosačka na trávu zdrojom silného výkonu pri koseniu trávnika. Hoci nemá žiadnu výpustnú funkciu, predsa táto kosačka na tráve robila veľmi dobrú prácu, pokiaľ ide o dve hlavné schopnosti kosačky na trávu, mulčovania a zadného vrecka na uchovanie odpadu.

Podobné témy:

admin

Back to top